CAT
ES
EN
FR
EL LOCAL
Ubicat a tocar de la devesa de Girona, el Jim's es un local polivalent on pots gaudir de la seva cuina tot el dia. Desde l'hora d'esmorzar fins entrada la nit ja convertit en un pub on prendre una copa. El Jim's es un local on disfrutar amb els amics d'un local agradable.
LA CUINA
L'ampli horari del jim's fa que la seva cuina s'adapti i disposi d'una gran varietat de propostes pels seus clients. Desde tapes, plats combinats a diferents formats d'entrepans i pizzes. Tot elaborat amb productes autóctons de màxima qualitat.
LOCALS
Disposem de tres locals i dos terrasses, en una mateixa illa, Tots ells adecuats per que els nostres clients es sentin a gust i puguin trobar sempre el racó més adient per cada moment i àpat del dia.
HORARI
Obert tots els dies de la setmana
De diumenge a dimecres
de 7:00 a 24:00h

Dijous, Divendres i dissabtes
de 8:00 a 3:00
RESERVES
El jims us permet reservar taula i altres serveis com el menjador privat, menús de grups o tapes o inclús el nostre catering per celebracions.
Truqueu-nos al 972 20 32 93
CATERING PER FESTES
Aquerst nou servei que fa poc en posat en funcionament es ideal per tot tipus d'esdeveniments, festes i celebracions. Informa't de tot el que tenim per oferir-te.
ELS NOSTRES LOCALS
jim's catering
mapa del jim's girona
SEGUEIX-NOS
© 2015 Jim's Girona. All Rights Reserved - Web design by Girona Productions